NovaBDN: QUI SOM

martes, 17 de abril de 2007

QUI SOM

Ramón Capdet

Nascut a Badalona el 9/06/1976.
Tècnic superior en fred industrial. Treballa als Laboratoris Esteve. Militant del PSC i de la JSC de Badalona des de l’any 2003. Membre de l’executiva de l’agrupació local de la JSC de 2003-2006.
Pertany a l’associació HOCOVIGE (Hombres Contra la Violencia de Género).

Rubén Guijarro

Nascut a Badalona el 28/01/1982.
Llicenciat en Ciències Polítiques i de l’administració per la Universitat Pompeu Fabra.
Actualment coordinador d' Esports a l' Ajuntament de Badalona.
És militat de PSC i JSC de Badalona des de 2003. Va ser Primer secretari de la Joventut Socialista de Badalona fins al 2006 i actualment Secretari d’Organització de la Federació del Barcelonès Nord i Conseller Nacional de la JSC. Formador de l’Escola Xavier Soto del PSC.
Pertany a HOCOVIGE, és directiu de l’Associació Esportiva Ronda de Llèfia i de l’Associació de Veïns de Sant Antoni de Llèfia.

Albert Tomàs

Nascut a Badalona el 28/11/1976.
Diplomat en Gestió i Administració Pública i Llicenciat en Ciències del Treball per la Universitat Internacional de Catalunya.
Regidor d' Esports i Joventut a l' Ajuntament de Badalona.
És militant del PSC des del 1999. Pertany a l’ONG Acsur-Las Segovias, a l’associació HOCOVIGE i és membre de l’equip directiu de L’escola de Formació del PSC.

Aroa Arauzo
Nascuda a Barcelona l' 11 d' octubre de 1982.
Llicenciada en Ciències Polítiques i de l' Administració per la Universitat Pompeu Fabra. Actualment càrrec de confiança de la Regidoria d' Esports i Joventut a l'Ajuntament de Badalona.
Militant de la Joventut Socialista de Catalunya des de 2003. Va ser Secretària d' Organització de l' Agrupació de Badalona i la Federació del Barcelonès Nord de la JSC. Actualment, Secretària Adjunta a Organització i Coordinadora de Campanya Electoral de la JSC.

Odile Rombouts
Nascuda a Badalona, l’any 1978.
Sóc Llicenciada en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona. Diplomada en Protocol i Relacions Institucionals per l’Escola Internacional de Protocol (UPF).
Actualment, treballo com a jurista al Grup Parlamentari Socialista-Ciutadans pel Canvi, al Parlament de Catalunya.
Militant del PSC des dels 20 anys, així com de la JSC. Sóc Consellera de la Federació Barcelonès Nord. També, participo a l’Escola Xavier Soto del PSC com a professora de protocol polític.

No hay comentarios: