NovaBDN: FELICITATS AROA. ARA A SEGUIR TREBALLANT..

lunes, 30 de marzo de 2009

FELICITATS AROA. ARA A SEGUIR TREBALLANT..



Aroa Arauzo nova secretària d’organització i finances de la JSC a nivell nacional.
Aquest passat cap de setmana a la ciutat de Viladecans va tenir lloc el 13è Congrés de la Joventut Socialista de Catalunya (JSC) que, a l’acte de cloenda, va contar amb la presència del secretari d’organització i finances del PSC Pepe Zaragoza i amb la presència del 1er. Secretari i President de la Generalitat de Catalunya José Montilla.
De d’aquest Congrés va sortir elegida la nova Executiva Nacional que ha de guiar les inquietuds polítiques de la organització juvenil del PSC durant els proper 2 ó 3 anys.

I a partir d’ara l’agrupació de Badalona està molt bé representada ja que l’Aroa és la nova secretària d’organització i finances. Aquesta és una fita històrica, ja que mai una dona, havia representat el número dos d’aquesta organització juvenil.

Aroa, enhorabona pel teu nou nomenament!!!. Els que et coneixem bé sabem que el treball, com una de les teves principals qualitats, és el que t’ha portat fins aquí. Els que et coneixem bé sabem que a partir d’ara seguiràs treballant amb la mateixa humilitat, dedicació i alegria que fins ara. Felicitats!!!

Albert Tomàs

No hay comentarios: